Riool ontstoppen Soest

Een rioolontstopping in Soest doen wij graag voor u!

U heeft alles geregeld om uw woning of bedrijf zo comfortabel mogelijk te maken. Mooie meubels, goede verwarming en goed werkend sanitair. Maar wat als dat sanitair op een dag niet meer werkt door een verstopping? U merkt dan vrij snel wat u tekortkomt! Gelukkig hebben wij een zeer ervaren specialist voor u klaarstaan. Uw riool ontstoppen? Het kan vandaag nog, of eigenlijk… wanneer u maar wilt.

Uw riool ontstoppen: wat is de oorzaak?

We weten nog niet wat er precies bij u aan de hand is, maar onze experts zijn al verschillende oorzaken van verstoppingen tegengekomen. Misschien herkent of vermoedt u al iets van het volgende:

 • Uw riool is geblokkeerd geraakt door een voorwerp of door een teveel aan resten.
 • In de hoofdleiding zit een blokkade, waardoor er meerdere voorzieningen niet meer werken.
 • Door een ernstiger rioolprobleem ontstaan er (regelmatig) blokkades. Hierbij moet u denken aan scheuren of breuken in leidingen, wortelgroei of verzakking van het riool.

Rioolontstopping Haarlem: uw vakman aan het werk

De vakman komt aanbellen. Uiteraard heeft hij al het ontstoppingsgereedschap al bij zich, dus hij kan direct aan de slag. Uw riool wordt dan met een frees of met een hogedrukreiniger ontstopt. Het voordeel van deze gereedschappen?

 1. De blokkade kan snel worden verwijderd. Soms al binnen een uur.
 2. Muren of vloeren openbreken is niet nodig, tenzij er iets ernstigers aan de hand is.
 3. Uw leidingen kunnen niet beschadigd raken, want de gereedschappen worden correct afgesteld.
Bent u tevreden over ons werk? Geef ons nummer dan gerust door! Ook als er ergere problemen zijn met uw riolering, kunt u op ons rekenen. Bestaat bijvoorbeeld het vermoeden dat uw riool aan het verzakken is? Heeft u last van lekkages en denkt u aan een leidingbreuk? U belt onze expert en hij komt zo spoedig mogelijk een inspectie uitvoeren.

Kosten riool ontstoppen Soest

Op onze website kunnen wij geen vaste prijzen vermelden. Dat komt omdat niet alle verstoppingen op dezelfde manier verwijderd kunnen worden. Bovendien is het nog maar de vraag of er geen ernstiger rioolprobleem speelt. Van onze expert kunt u wel het volgende verwachten:

 • Eerlijke tarieven.
 • Duidelijke berekeningen.
 • U kunt met PIN betalen.
 • Geen onnodige werkzaamheden, dus geen onnodige kosten.
 • Zijn er toch meer middelen en werkzaamheden nodig? Dan bespreekt onze vakman dit met u. Zo houdt u de regie over uw portemonnee.
Als u belt voor een afspraak, kan onze expert u alvast van een prijsindicatie voorzien. Omschrijf uw probleem dan wel zo goed mogelijk. Houd er ook rekening mee dat er onvoorziene werkzaamheden kunnen optreden, bijvoorbeeld als blijkt dat de blokkade is veroorzaakt door een ernstiger rioolprobleem, zoals een leidingbreuk of wortelgroei.

Meer dan uw riolering ontstoppen

Als u in Soest woont of werkt, kunt u rekenen op de hulp van een lokale vakman. U toetst ons nummer in en u kunt direct een afspraak maken. Onze vakmannen lossen niet alleen verstoppingen op: ze kunnen alle nodige reparaties uitvoeren en u adviseren over de werking van uw riolering.

Riool ontstoppen Soest?

Wij staan 24/7 voor u klaar!